dragon-age-4-2-1_y7f7.1280

A Dragon Age 4 a hírek szerint több mint egy évig még nem jelenik meg

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Nehéz Bioware-rajongónak lenni. A Mass Effect mostanában csak homályos teasereket kap, a Dragon Age 4 pedig sehol sincs a láthatáron – legalábbis 2022-ben.

Csütörtökön a videojáték-iparban jártas Tom Henderson a Twitteren közölte, hogy a Dragon Age-sorozat titokzatos negyedik része nem jelenik meg idén. Ezután a Venturebeat jelentése nem csak megerősítette Henderson állításait, hanem továbbment, és azt állította, hogy a Dragon Age 4 legkorábban 2023 nyarán jelenik meg. Nem éppen az, amit a rajongók hallani szeretnének, tekintve, hogy kiváló nyugati RPG-k nem jönnek ki jobbra-balra.

A jó hír viszont az, hogy a Bioware ezek szerint nem sieti el a Dragon Age 4-et, sőt, mindenkit megnyugtatott, hogy elsősorban az egyjátékos módra helyezik majd a hangsúlyt. Ezen kívül kevés a részlet, azt leszámítva, hogy Yuri Lowenthal szívesen játszaná újra Sandalt. Volt némi aggodalom, amikor Matt Goldman vezető kreatív igazgató novemberben elhagyta a Dragon Age 4-et, de a Bioware azt állítja, hogy távozása a legjobbat szolgálta.

Nehéz megmondani, hogy a Dragon Age 4 mikor fog elkészülni, mivel a hírek szerint 2015 óta fejlesztik, és több rebooton is átesett már.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés