iSnUvXKVkXKggt4SiHU8Yg-970-80.jpg

Új egyjátékos Gwent játék van készülőben

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

A CD Projekt Red egy új Gwent játékon dolgozik, amely valamikor idén fog megjelenni.

A jelenleg Project Golden Nekker kódnevet viselő játék egyjátékos, önálló változata lesz a kedvelt kártyajátéknak. Egy ilyen már van a The Witcher Tales formájában: Thronebreaker, de Paweł Burza, a Gwent comms vezetője azt állítja, hogy a kettő nem sok hasonlóságot fog mutatni.

„Ez nem egy újabb Witcher Tales, hanem valami más” – mondta. „Az a célunk, hogy egy magával ragadó egyjátékos élményt nyújtsunk azoknak a játékosoknak, akik ezt jobban kedvelik, mint a kompetitív többjátékos Gwentet.” Burza nem árulja el pontosan, hogy miben fog különbözni ez az új játék a Thronebreakertől, de úgy tűnik, hogy egy újabb történetközpontú vállalkozás lesz.

A Project Golden Nekkerről röviden szó esett egy 2021 decemberi Gwent roadmap stream során, ahol néhány részletet mutattak a koncepciórajzokból. A mai bejelentéssel már csak egy új művészeti darabot lehet meglesni egy új barbár kártyáról. Ezt leszámítva a dolgok még mindig borzasztóan homályosak. A CDPR szerint jelenleg semmi mást nem tudnak megosztani, úgyhogy úgy tűnik, meg kell várnunk, amíg a csapat készen áll arra, hogy egy kicsit többet mutasson nekünk.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés