gran-turismo-7-box-asphalt-860x573

A Gran Turismo 7 klasszikusabb GT játék lesz

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Kazunori Yamauchi ráerősített, hogy a Gran Turismo 7 egy teljesértékű klasszikus Gran Turismo játék lesz, ami sokkal jobban hajazni fog a nagy elődökre, mint mondjuk a Sportra.

A Polyphony Digital studió feje Toshifumi Watanabe-vel beszélt egy interviewban az Octane Japan újságnak. Az interview nagyrészt az új Scapes funkcióról szólt, ahol a játék béli autódat a valóvilágba helyezheted Sony kamerákkal. Viszont szerencsére volt szó a PS5-ről és a Gran Turismo 7-ről is.

Kazunori Yamauchi

Yamauchi elmondta, hogy tudja a GT fanok, nem feltétlen tartottak ki a sorozat mellett amikor a Sport-tal elment az esport irányába, és inkább vártak egy a Gran Turismo 1-4-hez hasonlítható giga címet.

Ráerősített, hogy A GT7 egyszerre lesz a franchise múltja, jelenje, és jövője. Az, hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudjuk pontosan, de elvileg idén érkezik a játék. Igaz egy Gran Turismonál, tudhatjuk hogy ez nem teljesen vehető készpénznek, hisz a számozott kiadások sokszor éveket csúsztak, az eredeti megjelenési dátumhoz képest. Ez pedig a mostani helyzeteket figyelembe véve, talán most se lenne meglepő. Mindenesetre várjuk, hogy visszatérjenek a gyökereikhez.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés