XGP_EAPlay_HERO

Holnap bekerül az Xbox Game Pass Pc-s szolgáltatásába is az EA Play

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

A PC-s Xbox Game Pass még jobb lesz, mivel a Microsoft bejelentette, hogy holnaptól, március 18-tól az EA Play is bekerül az előfizetéses szolgáltatásba.

Ekkor az Xbox Game Pass PC és Ultimate előfizetők az EA Play, a korábban EA Access néven ismert szolgáltatás összes címével játszhatnak. Az előfizetők nem csak a több mint 60 játékból álló katalógushoz kapnak hozzáférést, amelyek között szerepel a Star Wars Jedi: Fallen Order, Titanfall 2, valamint a Battlefield és a Madden franchise számos darabja, hanem minden hónapban játékon belüli jutalmakat is kapnak kiválasztott címekhez. Március 18-án érkezik a Game Passra a Star Wars: Squadrons is, PC-n és konzolon egyaránt.

Az alábbi videóban teljes körűen bemutatják hogyan lehet belevágni. De röviden: a PC-s felhasználóknak le kell tölteniük az EA Desktop alkalmazást, be kell jelentkezniük egy EA-fiókkal (vagy létrehozni egyet), majd ezt a fiókot össze kell kötniük egy Xbox-fiókkal. Onnan a PC-s Xbox alkalmazáshoz irányítanak a kezdéshez.

Ha új vagy a Game Passban, az első hónapban mindössze 1 dollárért regisztrálhatsz. Talán elgondolkodsz azon, hogy az EA-nak milyen üzleti értelme van az EA Play-t felár nélkül kínálni a Game Passban. Nos, Blake Jorgensen, az EA pénzügyi igazgatója elmondta, hogy EA megállapodást kötött a Microsofttal.

"Nem csinálunk semmit ingyen. Úgy gondolom, hogy a közgazdaságtan mindkettőnk számára működik, és így közelítettük meg a dolgot" - mondta Jorgensen.

Egy blogbejegyzésben a Microsoft azt írta, hogy köszöni a rajongók türelmét, amíg várták az EA Play PC-s Game Pass bevezetését.

A Game Pass Ultimate előfizetés tartalmazza a szolgáltatás konzolos és PC-s verzióját.

Az Xbox Game Pass havonta 10 dollárba kerül, amivel az összes játékhoz hozzáférhetünk, míg ha havi 15 dollárt fizetünk, az Xbox Game Pass Ultimate-et kapjuk, amelyhez az Xbox Live Gold, az EA Play és a felhőstreaming is jár.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés