blog

A PS3 és a PS Vita digitális üzlete mégis folytatja működését

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

A Sony bejelentette egy blogbejegyzésben, hogy mégse zárnak be a PS3 és PS Vita digitális üzlete

” Nemrégiben értesítettük a játékosokat, hogy a PS3 és PS Vita eszközökön elérhető PlayStation Store a tervek szerint idén nyáron megszűnik.

Jobban belegondolva azonban egyértelmű, hogy itt rossz döntést hoztunk. Ezért ma örömmel jelenthetem be, hogy a PlayStation Store továbbra is működni fog a PS3 és PS Vita eszközökön. A PSP kereskedelmi funkciók a tervek szerint 2021. július 2-án nyugdíjba vonulnak.

Amikor eredetileg arra a döntésre jutottunk, hogy megszüntetjük a PS3 és a PS Vita vásárlási támogatását, több tényező is indokolta ezt, többek között a régebbi eszközök kereskedelmi támogatásával kapcsolatos kihívások, valamint az, hogy erőforrásaink nagyobb részét az újabb eszközökre összpontosíthassuk, amelyeken a játékosok többsége játszik. Most már látjuk, hogy hihetetlenül szenvedélyesen szeretnétek, hogy a belátható jövőben is vásárolhassatok klasszikus játékokat PS3-on és PS Vitán, ezért örülök, hogy sikerült megoldást találnunk a működés folytatására.

Örülök, hogy életben tarthatjuk történelmünknek ezt a darabját, hogy a játékosok élvezhessék, miközben továbbra is élvonalbeli új játékvilágokat hozunk létre a PS4, a PS5 és a VR következő generációjára. „

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés