kep (4)

Klasszikus Star Wars játékgyűjtemények szívárogtak ki

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Egy nemrég kiszivárgott információ szerint a THQ Nordic az 1990-es évek végéről és a 2000-es évek elejéről származó Star Wars-játékok Switch- és PS4-portjait jelenteti meg.

A Star Wars az egyik legkedveltebb franchise minden médiumon. A márka számos klasszikus és kedvelt játékért felelős, a Knights of the Old Republictól az eredeti Star Wars: Battlefront 2-ig és azon túl.

De a régi játékoknak nem kell a múltban maradniuk. A THQ Nordic egy nemrég kiszivárgott információ szerint hamarosan több klasszikus Star Wars-játékot is kiad PS4-re és Nintendo Switch-re. A szóban forgó játékok közé tartozik a Jedi Knight és a Jedi Knight 2, a Star Wars: Republic Commando és a Star Wars Episode 1: Racer.

A szóban forgó szivárgásról először a Gematsu beszélt a Twitteren. A tweet úgy tűnik, hogy két különböző csomagra utal, amelyek PS4-re és Nintendo Switch-re fognak megjelenni

Az első csomag a Star Wars Jedi Knight Collection, amely a Jedi Knight és a Jedi Knight 2: Jedi Outcast játékokat tartalmazza. A második csomag a Star Wars Racer and Commando Combo, amely az Episode 1: Racer és a Republic Commando játékokat tartalmazza. Mindkét csomag október 8-án jelenhet meg.

A Republic Commando és az Episode 1: Racer játékok csomagba foglalása kissé furcsa, mivel mindkét játék külön-külön már elérhető PS4-re és Nintendo Switch-re. A Jedi Knight 2: Jedi Outcast szintén megtalálható PS4-en és Nintendo Switch-en, ami azt jelenti, hogy az első Jedi Knight játék az egyetlen tényleges új játék, amely mindkét platformra érkezik.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés