maxresdefault (16)

A Platinum nagyon szeretné megmutatni a Bayonetta 3-at, de nem teheti meg

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

A Bayonetta 3-at még 2017-ben jelentették be, de azóta semmit sem láttunk a játékból – még egy új trailert sem. Arról sincs biztos információ, hogy mikor jelenik meg, és a fejlesztő PlatinumGames többször is kénytelen volt biztosítani a rajongókat, hogy a gyártás a várakozásoknak megfelelően halad.

Az év elején a sorozat alkotója, Hideki Kamiya azzal ébresztette fel a reményeket, hogy a jelek szerint hamarosan leleplezésre kerül, ami sokakat arra késztetett, hogy az E3 digitális eseményen mutatják be a játékot – ami nem történt meg.

A VGC-nek nyilatkozva Atsushi Inaba, a PlatinumGames stúdiójának vezetője is elmondta:

„Nem kell aggódni. Ne aggódjatok emiatt jelenleg. Minden OKÉ.”

Kamiya hozzátette, hogy a játék mögött álló csapat tisztában van azzal, hogy a rajongók nagyon szeretnék látni a játékot élőben, és a stúdió ugyanúgy szeretné megmutatni – de úgy tűnik, hogy a Nintendo egyelőre titokban tartja a Bayonetta 3-at, és végső soron a Nintendo mondja ki a végső szót, mivel a játék kiadását is a cég végzi (erre már korábban is felhívták a figyelmet):

„Bármennyire is mindenki arra vágyik, hogy láthassa, mi is nagyon-nagyon várjuk a megjelenést. Mindenki, aki a projekten dolgozik, természetesen nagyon büszke arra, amit csinálunk, és szeretné, ha mindenki látná, amit csinálunk. Amennyire várják a rajongók, annyira várjuk mi is azt a napot, amikor megmutathatjuk. Szeretnénk, ha mindenki szurkolna nekünk, miközben a célegyenesbe futunk. Mi is meg akarjuk mutatni!

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés