dying-light-2-1280x720

A fegyverek tönkremenéne visszatér a Dying Light 2-ben

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Valószínűleg Senkinek se a kedvenc játékmechanikája, a fegyverek degradálása visszatér a Dying Light 2-ben. Ahogy Szymon Strauss producer kifejtette, a környezetben – két évtizeddel az előző játék után – a dolgok továbbra is elhasználódnak, és „az emberek elkezdenek törmelékből és más anyagokból menet közben dolgokat építeni”.

A fegyverek romlása legtöbbször csak több menümenedzsmentet jelent, ahogy a tartalékokkal és javítókészletekkel teli leltárral zsonglőrködsz.

Másrészt viszont motivációt ad arra, hogy kimozdulj, és alkatrészeket keress, ahogy az eredeti Dying Lightban is történt, és hogy olyan fegyvereket próbálj ki, amiket egyébként nem használnál A Dead Rising játékok a fegyverek elhasználódására építenek, hogy kipróbáld a a számtalan lehetőséget Remélhetőleg a Dying Light 2-ben sikerül egyensúlyt teremteni. Strauss megemlítette, hogy ha a fegyvered elromlik, kipróbálhatsz ötletes megoldásokat a zombifalkákkal szemben, például magasabb területet kereshetsz, majd petárdákkal vagy húscsalival összecsalogathatsz egy csoportot, mielőtt gránátot dobsz a falkába.

Néhány fegyver nem lesz megfelelő viszont bizonyos ellenségek ellen, magyarázta Strauss, például a gyorsan mozgó banshee ellen. „Nem tudom elképzelni, hogy íjjal találja majd el valaki” – mondta. Azt is megemlítette, hogy a fegyverhangokon dolgozó egyik hangtervező eltörte a machetéjét felvétel közben, és ennek autentikus hangját fogják használni a játékban.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés