countdown-image-9.d3b353-1

A Riot Games kiadja az Avatar Creatort a League of Legendshez

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Az Arcane várva várt megjelenése után a Riot Games számtalan új funkciót mutatott a közelgő 2022-es előszezon előtt, amelyek között lesz egy Avatar Creator is a League of Legendshez.

Ez az új funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy létrehozzák saját avatárjukat, többféle frizura, kiegészítő, páncél és háttér közül választhatnak. A karakteralkotás számos RPG játék elemi funkciója, de a MOBA címekben ritkán fordul elő

Ez a funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kreatívak legyenek, és megalkossák saját karakterüket, bár még nem tudjuk, hogy milyen részletességgel rendelkezik majd ez az Avatar Creator, konkrétan azt, hogy a játékosok egyedi arcokat hozhatnak-e létre, vagy előre elkészített arcok közül választhatnak. Érdemes megjegyezni, hogy eddig a League of Legendsben a játékosok számára csak a játék előre elkészített avatarjai voltak használhatóak.

A League of Legends hivatalos honlapján egy visszaszámláló órával mutatta be ezt az új játékelemet, amely a játékfunkció hivatalos megjelenéséig vár. A visszaszámláló óra szerint a League of Legends játékkliensén jövő pénteken, november 12-én lesz elérhető.

Az Avatar Creator egy új funkció, és bár túl sok részletet nem tudunk arról, hogyan fog működni, valószínű, hogy a Riot Games további információkat fog nyilvánosságra hozni az új funkcióról, mielőtt az hivatalosan is bekerül a játékba pénteken.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés