maxresdefault (19)

A Steam nyári vására csütörtökön kezdődik

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senki számára nem titok, aki PC-s játékokkal játszik, hogy a Steam az iparág abszolút főszereplője, és jelentős szeletet tart fenn a piacból. Vannak persze alternatív játékboltok, mint a GOG és az Epic Games Store, de a Valve kliense dominál. Amellett, hogy elsőként jelent meg a színtéren, az egyik dolog, ami miatt a játékosok hűségesek maradnak a Steamhez, a gyakori leárazások: a híres Summer Sale az év legjobban várt eseménye, és úgy tűnik, hogy az idei nagy esemény már a sarkon van.

A 2021-es Steam Summer Sale keretében olyan játékok kerültek jelentősen olcsóbb árakon forgalomba, mint a Halo: The Masterchief Collection és a Sekiro: Shadows Die Twice. Még néhány régebbi, de még mindig nagyon keresett cím, például a The Witcher 3 és a Batman Arkham Knight is masszívan leértékelődött. Ráadásul a Valve néhány saját játékát, például a Left 4 Dead 2-t és a Portal 2-t is kevesebb mint 2 dollárért adta el.

Aki rendszeresen használja a Steamet, az tudja, hogy a nyári időszak izgalmas időszak a gamerek számára. Ironikus módon egyesek végül többet költhetnek, mint amennyit általában költenének, mivel sok játék olcsó.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés