call-of-duty-fan-art-daniel-house

A Call of Duty Black Ops Gulf War kampányának részletei kiszivárogtak

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

A Treyarch következő Call of Duty játékának egyjátékos kampányával kapcsolatos első részletek napvilágra kerültek. A pletykák szerint a játék a „Black Ops Gulf War” alcímet viseli majd, és úgy tűnik, hogy inspirációt merít a Modern Warfare 3 nyílt világú küldetéseiből.

Az Insider Gaming ma arról számolt be, hogy az ismert fejlesztői források alapján a 2024-es Call of Duty játék egy nyílt világú egyjátékos kampányt fog tartalmazni. A sztorimód felelősége a Raven Software-re hárul, míg a többjátékos funkciókért a Treyarch felelős.

A cikk szerint bár a játék az Öbölháborút mutatja be és folytatja a nyílt világú sztoriküldetéseket, a kampányt ezúttal teljesen újraépítették, nem pedig újrahasznosították a tartalmakat. Az egyjátékos élményt a Far Cry-hoz hasonlóan írták le, nem pedig a Modern Warfare 3-hoz hasonlóan.

A játékban gyors utazási rendszer is elérhető lesz, és olyan visszatérő Black Ops karakterekkel találkozhatunk, mint például Adler. A 2024-es játék kampányának hossza még nem ismert, de az Insider Gaming forrásai szerint a 2025-ös „Saturn” kódnevű CoD játék tervei szerint szintén egy nyílt világú kampányt fog tartalmazni.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés