Acer_Vx_15_gamer_laptop_191412412962568

Az Acer stratégiai partnerségét bővíti az esport területén

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Február 8. és 11. között Katowicében kerül megrendezésre a következő ESL bajnokság, melynek kapcsán az Acer bejelentette, hogy tovább mélyíti stratégiai kapcsolatát a rendezvénysorozat szervezőjével, és megújítják partnerségüket.

Az ESL FACEIT Group (EFG) az e-sport bajnokságok egyik legnagyobb szereplője, amellyel több nagy hardvergyártó is kapcsolatban áll, leginkább mint szponzor. Az Intel és az Acer most bejelentette, hogy továbbra is hosszú távú kapcsolatban maradnak az EFG-vel.

Az Acer Predator, mint exkluzív Original Equipment Manufacturer (OEM) partner, biztosítja a felszerelést az EFG Counter-Strike 2 és Dota 2 versenyeken az idei évben. Az Acer ezzel csatlakozik az Intelhez, akik már több mint 20 éve partnerek az esport területén.

Az Acer Predator lesz az exkluzív OEM-partner a Counter-Strike 2 és Dota 2 versenyeken, köztük az Intel Extreme Masters (IEM) 2024 rendezvényeken, az ESL Pro League 19. és 20. szezonjában, az ESL Challenger Jönköping, az Online DreamLeague 21, 22, 23 szezonokban, valamint az ESL One 2024 versenyein, mint például az ESL One Birmingham és az ESL One Asia.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés