Netflix-Tomb-Raider-e1611779076786 (1)

A Netflix Tomb Raider anime sorozata a rebootok folytatása, Hayley Atwell lesz Lara Croft hangja

|
| lehetsz elsőkomment
Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Lara Croft visszatér. A Netflix bejelentette, hogy a régésznőből lett pisztolyos videojáték-ikont a Marvelből ismert Hayley Atwell (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) fogja megszólaltatni a készülő anime-sorozatban.

Érdekes módon ez nem egy tiszta lapot jelent Larának. A sorozat a leírás szerint „a nagy sikerű Tomb Raider videojáték reboot-trilógia eseményei után veszi fel a fonalat”. Egyéb történetbeli részleteket vagy szereplőket nem jelentettek be.

A Crystal Dynamics által fejlesztett 2013-as reboot egy naivabb, szikárabb Lara Croftot készített egy új generáció számára. Ez az, ami a 2018-as élőszereplős Tomb Raider-filmet is megihlette – és ez egyértelműen egy olyan út, ahová a franchise még egyszer szeretne eljutni.

A Netflix igencsak szorgalmasan hozza majd a videojáték-adaptációkat a streamingszolgáltatóra. A Tomb Raidertől eltekintve a streaming-szolgáltatás egy Sonic-sorozatot, egy Assassin’s Creed-sorozatot, a Cuphead Show-t és több Ubisoft-projektet is tervez a következő években. Még egy The Division franchise-on alapuló film is készül.

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Oszd meg velünk véleményed!x
()
x

Belépés